Alt, hvad du har brug for at vide om ChargePoint-stationer

Leder du efter oplysninger om ChargePoint-stationer, installationsinstruktioner eller tekniske vejledninger? Du er kommet til det rette sted.

Hvis du ikke finder det, du leder efter, opfordrer vi dig til at fortælle os om det.

Hvis du er interesseret i at blive ChargePoint-certificeret installatør, skal du tilmelde dig den Certificerede installatøruddannelse.

CPU

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

CP6000 kommerciel

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

Signage Artwork-skabeloner

Brug disse skabeloner, hvis du opretter brugerdefineret skiltning til din CP6000-ladestation. Illustrationer og materialespecifikationer er inkluderet i skabelonerne.

CP6000 commercial Thumb image

CP6000 flåde

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

Express

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

Signage Artwork-skabeloner

Brug disse skabeloner, hvis du opretter brugerdefineret skiltning til din Express-ladestation. Illustrationer og materialespecifikationer er inkluderet i skabelonerne.

Express

Express Plus

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

Signage Artwork-skabeloner

Brug disse skabeloner, hvis du opretter brugerdefineret skiltning til din Express-ladestation. Illustrationer og materialespecifikationer er inkluderet i skabelonerne.

Express Plus

Serviceprodukter

ChargePoint Gateway

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

ChargePoint-meddelelser

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

Ældre stationer – produceres ikke længere

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

CP4100

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

Signage Artwork-skabeloner

Brug disse skabeloner, hvis du opretter brugerdefineret skiltning til din CP4100-ladestation. Illustrationer og materialespecifikationer er inkluderet i skabelonerne.

CP4100

CP4300

Tilmeld dig en gratis ChargePoint University-konto for at få adgang til installationsvejledninger, vejledninger til webstedsdesign og anden teknisk dokumentation.

Signage Artwork-skabeloner

Brug disse skabeloner, hvis du opretter brugerdefineret skiltning til din CP4300-ladestation. Illustrationer og materialespecifikationer er inkluderet i skabelonerne.

CP4300