De expertise die u nodig hebt om uw wagenpark te elektrificeren

Wagenpark

Succesvolle elektrificatie van het wagenpark begint bij ChargePoint

Het succes van de elektrificatie van het wagenpark is afhankelijk van de keuze van de juiste deskundige adviseur, die helpt uw elektrische transformatie te realiseren en de hardware, software en diensten biedt om uw project uit te voeren. Of u nu net begint of uw elektrische wagenpark wilt uitbreiden vanuit de pilotfase, ChargePoint biedt de beproefde oplossingen en de ervaring die u nodig hebt om uw elektrische wagenpark te optimaliseren en op te schalen. Onze expertise bespaart u tijd en geld, zodat u zich kunt richten op bedrijfskritische activiteiten. ChargePoint draagt zorg voor het hele traject door een kant-en-klare totaaloplossing te bieden voor elke gebruikscase van het wagenpark en is er voor u vanaf de eerste keer aansluiten tot uw miljoenste keer opladen.

Begin uw reis


ChargePoint maakt het verschil

ChargePoint stelt de jarenlange ervaring in het plannen en implementeren van EV-infrastructuur ter beschikking, waardoor u de gemoedsrust krijgt die u nodig hebt wanneer u aan een elektrificatieproject voor het wagenpark begint. Onze kant-en-klare professionele services begeleiden klanten van wagenparken door elke projectfase, van de lay-out van de locatie, de bouw en de operationele planning, het beheer van het elektriciteitsgebruik en optimalisering van de brandstof voor een bedrijfskritische respons en oplossing. Wij zorgen voor de details zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse werk.

Ontworpen om uw wagenpark op te schalen

U kunt gerust zijn dat u uw groeiende EV-wagenpark kunt bedienen met ons complete aanbod van laadoplossingen, die zijn ontworpen en gebouwd als een modulair systeem dat u in staat stelt op te schalen van EV-pilot naar volledige implementatie. De architectuur maakt flexibel energiebeheer mogelijk, verlaagt de bedrijfskosten en maximaliseert de bedrijfstijd van de laadstations naarmate uw wagenpark groeit.

Ontworpen voor integratie met uw bestaande systemen

ChargePoint kan worden geïntegreerd met veel van de bestaande systemen waarvan uw wagenpark al gebruik maakt, waardoor u flexibiliteit krijgt bij het opschalen, en tegelijkertijd ook de snelle elektrificatie van uw depot mogelijk maakt. Onze op maat gemaakte aanpak biedt precies wat u nodig hebt in alle fasen van uw overstap, met een oplossing die zorgt voor snelle groei en verbeterde operationele efficiëntie.

Gewijd aan uw bedrijfskritische operatie

ChargePoint begrijpt dat opladen cruciaal is voor elektrische wagenparken. Onze ongeëvenaarde kwaliteit, schaal en service zorgen ervoor dat uw activiteiten nooit onderbroken worden, hoe groot uw wagenpark ook wordt. Onze hoge bezetting, bedrijfstijd, betrouwbaarheid en dienstverleningsniveau (SLA's - Service Level Agreement) voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende wagenparken. 

Toonaangevend in de industrie op het gebied van oplossingen voor EV-wagenparken

Sinds 2007 biedt ChargePoint toonaangevende EV-laadoplossingen. We zijn de enige speler in de industrie met onze eigen interne testfaciliteit, zodat we de beste productbetrouwbaarheid en bedrijfstijdprestaties kunnen garanderen. ChargePoint is volledig gewijd aan het opladen van EV's, met meer dan tien jaar ervaring in het vormgeven van de markt voor EV-laadsystemen door middel van consulting, ontwerp, implementatie en ondersteuning van laadoplossingen.

Gereedheidsevaluatie van uw wagenpark

Of u nu een pilot gaat starten of al een omgeving met een gemengd gebruik van brandstof en elektriciteit hebt, wij kunnen u helpen het meeste uit uw elektrische wagenpark te halen. Neem contact op met ons team voor wagenparkoplossingen om de volgende fase van uw elektrificatie te plannen.  

Praat met een expert