Alt du trenger å vite om ChargePoint-stasjoner

Leter du etter data om ChargePoint-stasjoner, monteringsinstruksjoner eller tekniske veiledninger? Da har du kommet til riktig sted.

Og gi oss beskjed hvis du ikke finner det du leter etter.

Hvis du er interessert i å bli en ChargePoint-sertifisert montør, må du registrere deg for Installation Training Certification Program.

CPU

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

CP6000 kommersiell

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

Illustrasjonsmaler for skilting

Bruk disse malene hvis du lager egendefinert skilting for CP4100-ladestasjon. Illustrasjoner og materialspesifikasjoner er inkludert i malene.

CP6000 commercial Thumb image

CP6000 flåte

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

Express

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

Illustrasjonsmaler for skilting

Bruk disse malene hvis du lager egendefinert skilting for Express-ladestasjon. Illustrasjoner og materialspesifikasjoner er inkludert i malene.

Express

Express Plus

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

Illustrasjonsmaler for skilting

Bruk disse malene hvis du lager egendefinert skilting for Express-ladestasjon. Illustrasjoner og materialspesifikasjoner er inkludert i malene.

Express Plus

ChargePoint Gateway

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

ChargePoint-varsler

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

Eldre stasjoner – ikke lenger i produksjon

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

CP4100

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

Illustrasjonsmaler for skilting

Bruk disse malene hvis du lager egendefinert skilting for CP4100-ladestasjon. Illustrasjoner og materialspesifikasjoner er inkludert i malene.

CP4100

CP4300

Registrer deg for en gratis ChargePoint University-konto, og få tilgang til monteringsveiledninger, veiledninger for anleggsutforming og annen teknisk dokumentasjon.

Illustrasjonsmaler for skilting

Bruk disse malene hvis du lager egendefinert skilting for CP4300-ladestasjon. Illustrasjoner og materialspesifikasjoner er inkludert i malene.

CP4300