Mød vores bestyrelse

Vores bestyrelse består af nogle af verdens mest kyndige og succesrige ledere inden for handel, bilindustri, teknologi og investering. Deres ekspertise er afgørende for den mobile fremtid.


Roxanne Bowman

Roxanne Bowman

Driftschef hos NMS Capital

Roxanne Bowman bidrager med 27 års erfaring med forsyningsarbejde til ChargePoints bestyrelse. Roxanne er i øjeblikket driftschef hos NMS Capital og er også med i bestyrelsen for CLEAResult, der er en virksomhed, som har fokus på at ændre den måde, folk forbruger energi på. Tidligere fungerede hun som administrerende direktør hos PowerTeam Services (PTS), en stor serviceudbyder for forsyningskunder, hvor hun stod i spidsen for salget af PTS til den private kapitalfond Clayton, Dubilier & Rice. Før hun kom til PTS, var Roxanne global direktør for Switchgear Business for Cooper Power Systems, og hun har også haft stillinger inden for ledelse, salg, marketing og strategisk planlægning i forsyningsafdelingerne hos ABB og Siemens. Hun er uddannet elektroingeniør fra Clemson University og har taget en MBA med fokus på markedsføring fra Pampsin College of Business på Virginia Tech.


Bruce Chizen

Bruce Chizen

Seniorrådgiver, Permira Funds

Som administrerende direktør for Adobe Systems, Inc. fokuserede Bruce Chizen på kunden for at omdanne Adobe til en af verdens største og mest differentierede softwarevirksomheder. Som administrerende direktør tredoblede Bruce Adobes omsætning og gjorde en virksomhed, der er kendt for designprodukter, til en betydelig spiller inden for software. Før han blev administrerende direktør, var han Adobes vicedirektør for globale produkter og marketing samt vicedirektør og funktionschef for både den professionelle, grafiske division og Adobes forbrugerdivision. Før Bruce kom til Adobe, arbejdede han for Claris Corporation (et af Apple Computers datterselskaber), Microsoft og Mattel Electronics. Han har en bachelorgrad fra Brooklyn College, City University of New York, og fungerer i øjeblikket som bestyrelsesformand hos Inatica Corp, venturepartner hos Voyager Capital og sidder i bestyrelserne hos Oracle, Synopsys, Ancestry.com og en række nonprofitorganisationer.


Axel Harries

Axel Harries

Chef FOR CASE/EVA, Daimler AG

Axel Harries har mere end 20 års erfaring med ingeniørarbejde og ledelsesopgaver hos Daimler AG. I øjeblikket er han leder af afdelingen Connected, Autonomous, Shared & Services and Electric Drive (CASE), som er ansvarlig for arkitekturen til elektrisk køretøjer (EVA). Axel har tidligere ledet den omstrukturerede kvalitetsafdeling for Mercedes-Benz, hvilket omfattede at samle alle relevante kvalitetsfunktioner og betro dem til den omstrukturerede enhed. Han har også haft roller i Daimler AG's afdelinger for erhvervskøretøjer, e-handel og off-road-køretøjer. Axel studerede produktteknologi med finans- og ledelsesregnskab på Furtwangen University, Tyskland.


Jeffrey Harris

Jeffrey Harris

Venturepartner, Quantum Energy Partners

Jeffrey Harris har mere end 35 års erfaring med at investere i og arbejde med virksomheder inden for software-, forbruger-/industri-, telekommunikations- og energibranchen. Inden for energi har han arbejdet meget med at rådgive virksomheder, der er involveret i prospektering og produktion, ydelser til oliefelter, elproduktion og ren teknologi. Før han fik tilknytning til Quantum Energy Partners i 2012, tilbragte han 29 år hos Warburg Pincus. Jeffrey har siddet i bestyrelsen i mere end fyrre selskaber, herunder tretten børsnoterede selskaber. Jeffrey er i dag medlem af bestyrelsen for New York-Presbyterian Hospital, Cranbrook Educational Community og Friends of the High Line i New York. Fra 2005 til 2017 var han adjungeret professor ved Columbia University's Graduate School of Business. I 2001 blev Jeffrey formand for National Venture Capital Association, hvor han var bestyrelsesmedlem i seks år. Jeffrey har en bachelorgrad i økonomi fra Wharton School ved University of Pennsylvania og en MBA fra Harvard Business School.


Susan Heystee

Susan Heystee

Strategisk rådgiver og bestyrelsesmedlem, Ouster, Inc.

Susan Heystee har mere end 30 års erfaring med software og teknologi, og i øjeblikket fungerer hun som strategisk rådgiver og bestyrelsesmedlem for Ouster, Inc., en førende global virksomhed inden for lidar-teknologi, der bygger digitale 3D-lidar-sensorer med høj opløsning til brug i biler, robotter, industriel automatisering og intelligent infrastruktur. Susan har været medlem af Ousters bestyrelse siden september 2018.

Tidligere stod Susan i spidsen for Verizon Telematics’ globale OEM-forretning, hvor hun administrerede partnerskaber med førende OEM'er, herunder Daimler, Ford Motor Company, General Motors, Hino Motor Sales USA, Mack og Volvo om integrerede forbruger- og forretningsservices i Europa, Amerika og Asien. Susans erfaring som leder, der beskæftiger sig med vigtige virksomhedsplatforme, har forvandlet en lang række virksomheder, både private og offentlige, fra forsyningsselskaber til service på stedet, transport-, hjemmepleje- og hjemmeleveringsvirksomheder.

Susan har en bachelorgrad i matematik og business fra University of Waterloo og en MBA fra Harvard Business School.


Mark Leschly

Mark Leschly

Partner, Rho Capital Partners og Rho Ventures

Mark Leschly har tilbragt mere end 15 år i private kapitalfonde og venturekapitalvirksomheder, der investerer i informationsteknologi, energi og sundheds- og medievirksomheder. Som partner hos Rho Capital Partners og Rho Ventures, som har en flerfaset investeringsstrategi med fokus på højvækstvirksomheder på store markeder, har han grundlagt og finansieret adskillige nye private virksomheder. Før det har Mark flere års erfaring med ledelsesrådgivning hos McKinsey & Company. Han tog en MBA fra Stanford Graduate School of Business og en BA fra Harvard University.


Michael Linse

Michael Linse

Direktør, Linse Capital

Michael Linse er grundlægger af og direktør for Linse Capital, en virksomhed, der investerer i teknologivirksomheder på det sene stadie inden for transport. Før grundlæggelsen af Linse Capital tilbragte Michael syv år som partner hos Kleiner Perkins Caufield & Byers (KPCB), hvor han investerede i bæredygtige vækstvirksomheder som ChargePoint, Proterra, uShip, Telogis, INRIX, Friedola, HYLA og Redaptive. Før Michael kom til KPCB, arbejdede han hos Goldman Sachs i over ti år, senest som administrerende direktør for investeringsafdelingen for alternativ energi. Han tog en BA i økonomi fra Harvard University og en MBA fra Harvard Business School.


Pat Romano

Pasquale Romano

Administrerende direktør, ChargePoint, Inc.

Pasquale Romano er administrerende direktør for ChargePoint og medlem af selskabets bestyrelse. Pasquale bidrager med mere end 25 års erfaring med ledelse inden for teknologibranchen. Han var med til at grundlægge netværksselskabet 2Wire, som blev overtaget af Pace plc, og Pasquale har tidligere besat flere stillinger inden for marketing og teknik hos Polycom. Forud for dette var han med til at stifte Fluent, Inc., en virksomhed inden for digitale videonetværk, hvor han fungerede som chefarkitekt, indtil firmaet blev solgt til Novell Corporation. Pasquale har en bachelorgrad i datalogi fra Harvard University og en cand.scient. fra Massachusetts Institute of Technology.


Neil S. Suslak

Neil S. Suslak

Partner, Braemar Energy Ventures

Neil S. Suslak er medstifter og partner i Braemar Energy Ventures, et venturekapitalselskab, der foretager teknologiinvesteringer på alternative og konventionelle energimarkeder. Før han var med til at stifte Braemar, arbejdede Neil hos S.G. Warburg and Co. og Swiss Bank Corporation (nu UBS) inden for virksomhedsfinansiering og var ansvarlig for bankens egenkapitalmarkeder i Nordamerika. I løbet af sin karriere har han gennemført adskillige finansierings- og rådgivningsopgaver for kunder inden for energi-, kommunikations- og transportsektorerne. Neil har en MBA fra Columbia Business School og en BA fra University of Rochester. Han er medlem af New York Venture Capital Association (NYVCA), Cleantech Organizations rådgivende udvalg for Nordamerika, New York Citys investeringsfond for Cleantech-sektoren og rådgivende venturekapitalnævn for guvernørens taskforce til diversificering af N.Y.’s statsøkonomi. Desuden er Neil bestyrelsesmedlem hos Henry Street Settlement og flere Braemar-porteføljevirksomheder, herunder Enerkem, Fractal Systems, Sefaira og Ioxus, og han er observatør til bestyrelserne for Utility Associates, Fulham og Powervation.


Rick Wagoner

Rick Wagoner

Tidligere bestyrelsesformand og administrerende direktør hos General Motors

Richard (Rick) Wagoner, Jr., opbyggede en 30-årig karriere hos GM, hvor han i flere år var bestyrelsesformand og administrerende direktør. Han havde mange andre ledende stillinger hos GM, herunder direktør og driftsdirektør, direktør for den nordamerikanske drift, økonomidirektør og chef for globalt indkøb, direktør for General Motors do Brasil og administrerende direktør for GM Europe. Ricks nuværende forretningsaktiviteter omfatter bestyrelsesarbejde for Graham Holdings, Invesco og Aleris Corporation. Han har tidligere været formand for Dematic Holdings og bestyrelsesmedlem hos Rivian Auto, General Motors, GMAC og Hughes Electronics. Rick arbejder i øjeblikket som rådgiver for Jefferes, AEA Investors, Riverwood Holdings, WePredict, XL Hybrids og en række startups og virksomheder i de tidlige stadier, og han er æresmedlem af Shanghais borgmesters internationale erhvervsråd. Rick sidder i bestyrelsen for Virginia Commonwealth University, Duke University Health System, Duke Kunshan Universitys rådgivende udvalg og Leapfrog Group. Han er formueforvalter emeritus for Duke University, hvor han fungerede som formand, og æresbestyrelsesmedlem hos Catalyst. Rick har en bachelorgrad fra Duke University og en MBA fra Harvard Business School.