ChargePoints ledelse

ChargePoint blev grundlagt i 2007 af en gruppe iværksættere, der forudså elbilsrevolutionen. ChargePoints team opbygger med omfattende erfaring inden for teknologi og design fra førende, globale virksomheder det smarte netværk, der driver elbilsbranchen fremad.


Pasquale Romano

Direktør og administrerende direktør

Pasquale Romano er administrerende direktør hos ChargePoint og medlem af selskabets bestyrelse. Pasquale blev en del af ChargePoint i februar 2011, hvilket gav virksomheden mere end 30 års erfaring med ledelse inden for teknologibranchen. I 1998 var han med til at grundlægge 2Wire, som blev opkøbt af Pace plc for 475 mio. USD i 2010. Pasquale har tidligere besat flere stillinger inden for marketing og teknik hos Polycom. I 1989 var han med til at stifte Fluent, Inc., en virksomhed inden for digitale videonetværk, og fungerede som chefarkitekt, indtil firmaet blev solgt til Novell Inc. i 1993. Han er nu bestyrelsesmedlem hos Levitate Acquisition Corp. Pasquale har en bachelorgrad i computervidenskab fra Harvard University og en mag.scient. fra MIT.


Rebecca Chavez

Rebecca Chavez

Juridisk rådgiver og virksomhedssekretær

Rebecca Chavez er juridisk rådgiver og virksomhedssekretær hos ChargePoint, hvor hun er ansvarlig for at føre tilsyn med virksomhedens juridiske anliggender, herunder kommercielle transaktioner, immateriel ejendom, virksomhedsledelse, værdipapirer og overholdelse af lovgivning. Inden hun kom til ChargePoint, var Rebecca vicedirektør, assisterende juridisk rådgiver for virksomheden, værdipapirer og fusioner hos Palo Alto Networks Inc. – en førende, global cybersecurity-virksomhed. Tidligere har hun været ansat som assisterende juridisk rådgiver for økonomi og ledelse hos Levi Strauss & Co. Hun har også været ansat som seniorjurist hos Sidley Austin LLP og jurist hos Morrison & Foerster LLP. Hun har en bachelorgrad og en cand.mag. fra Stanford University og en juridisk embedseksamen fra UC Davis School of Law (King Hall).


Michael Hughes

Finansdirektør

Michael Hughes er en fremragende salgschef med 25 års erfaring inden for strategisk planlægning, salg, service, marketing, forretnings- og organisationsudvikling, produktledelse, drift og market making i både nye og etablerede teknologivirksomheder. Hos ChargePoint står Hughes i spidsen for globalt salg, mobile økosystemrelationer og forretningsudviklingsfunktioner. Før han kom til ChargePoint, tilbragte han ni år hos Barracuda Networks, hvor han fungerede som seniorvicedirektør for globalt salg og service og skalerede virksomheden til en omsætning på 500 mio. USD og optagelse på børsen. Han har tidligere været vicesalgsdirektør for Asempra Technologies og salgs- og forretningsudviklingschef hos McDATA Corporation, Invio Software og Marimba. Michael rådgiver teknologi- og venturekapitalvirksomheder. Han har en BS i Marketing fra Miami University og en MBA fra University of Michigan.


Rex Jackson

Økonomidirektør

Rex Jackson er økonomidirektør hos ChargePoint, hvor han er chef for økonomi, investorrelationer, virksomhedsudvikling og logistik. Han bibringer virksomheden stor erfaring med økonomi, udvikling, fast ejendom, fusioner, informationsteknologi og immateriel ejendom. Inden han kom til ChargePoint, fungerede Rex som økonomidirektør for Gigamon, Rocket Fuel Inc., JDS Uniphase Corp. og Symyx Technologies Inc., og han har haft ledende stillinger i førende offentlige og private virksomheder, herunder Avago (nu Broadcom Inc.) og Synopsys. Han sidder i øjeblikket i bestyrelsen for EMCORE Corp., der er innovatører inden for "mixed signal optics". Han har en bachelorgrad fra Duke University og en juridisk embedseksamen fra Stanford University Law School.


Colleen Jansen

Marketingchef

Colleen Jansen er marketingchef hos ChargePoint. Hun er markedstrateg med 20 års erfaring inden for både B2B- og B2C-markedsføring. Hendes viden spænder fra nyopstartede virksomheder til privatejede venturefondvirksomheder og kapitalstærke, børsnoterede virksomheder. Colleen er ansvarlig for marketing og målsætninger. Før hun kom til ChargePoint, var hun leder for teams i kategoriskabende startups samt etablerede brands, herunder Microsoft, Yahoo, Intuit og LinkedIn. Colleen sidder i bestyrelsen i CALSTART, en nonprofitorganisation, der arbejder for at skabe job, reducere luftforurening og dæmme op for klimaændringer. Hun tog tidligt elbilerne til sig og brænder for at hjælpe virksomheder og forbrugere med at forstå fordelene ved at køre i elbiler. Hun har en bachelorgrad fra California State University, Fresno.


Lawrence Lee

Seniorvicedirektør, Drift og service

Lawrence Lee er seniorvicedirektør for produktion og drift hos ChargePoint, og han bibringer mere end 17 års international erfaring inden for teknik, drift, forsyningskæde og introduktion af nye produkter. Senest var Lawrence i sine 10 år hos Apple ansvarlig for introduktion af alle Mac-produkter, herunder styring af nye måder at øge kapacitetsfleksibiliteten og holde omkostningerne nede. Han har en videnskabelig bachelor i maskinindustri fra Texas A&M University samt en cand.scient. i maskinindustri og en master i virksomhedsledelse fra University of California, Berkeley.


Bill Loewenthal

Seniorvicedirektør, Produkt

Bill Loewenthal har årtiers erfaring inden for generel ledelse og produktledelse, og har specialiseret sig i markedsbaseret forretningsplanlægning og tværfunktionel udførelse. Bill har haft succes i en række brancher, herunder telekommunikation, internet, forbrugerelektronik og medier. Som global produktleder har han stor erfaring inden for porteføljeadministration og platformsvirksomheder, herunder tilsluttede enheder, hardware, software og B2B2C. Bill har haft ledende stillinger hos Plantronics, ReplayTV, Mitsubishi og flere startups. I løbet af sin karriere har Bill været med til at lancere produkter, der er blevet essentielle for millioner af menneskers liv. Han leder teams inden for produktstyring, brugeroplevelse og tekniske dokumenter. Han har en bachelorgrad fra San Jose State University.


Lisa Mulrooney Gross

Lisa Mulrooney Gross

HR-chef

Lisa Mulrooney Gross er HR-chef hos ChargePoint, og hun har mere end 20 års global erfaring med HR. Inden hun kom til ChargePoint, var Lisa vicedirektør hos Fitbit, hvor hun var med til at opbygge en kultur bestående af høj ydeevne og stort engagement, og hun var med til at gennemføre det succesfulde salg af virksomheden til Google. Før hun var hos Fitbit, var hun chef for HR-teams i en række førende virksomheder, herunder Bayer Healthcare, Applied Materials og General Electric. Siden 2016 har hun siddet i bestyrelsen for Girls Inc. i Alameda County i Oakland i Californien. Hun har en MA i organisationspsykologi fra Colombia University og en BA i psykologi fra UCLA.


Eric Sidle

Seniorvicedirektør, Teknik

Eric Sidle er teknisk seniorvicedirektør hos ChargePoint, hvor han står i spidsen for og udvikler alle aspekter af ChargePoints ingeniørorganisation og virksomhedens globale forsknings- og udviklingslaboratorier. Eric har mere end 20 års erfaring inden for teknologi og var senest direktør for selvstændigt hardware til biler hos NIO, der producerer elektriske køretøjer. Her var han leder for teams, der var ansvarlige for design og fremstilling af hardware, produktion og validering samt flådedrift. Før NIO havde han lederstillinger hos Apple, Hewlett Packard og Raytheon. Eric er uddannet elektroingeniør fra University of Illinois på Urbana-Champaign.